2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer & Game console (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smart TV (5)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
Test foto's & Foto galerie (2)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (7)


Samsung Galaxy Express 2


Ilse Jurriën : 2013-11-23 11:55:00
Samsung Galaxy Express 2 Android smartphone : Samsung heeft een nieuwe Android smartphone in het middensegment geïntroduceerd. Met een 1.7Ghz Dual-core processor is de nieuwe Galaxy Express 2 beduidend sneller en krachtiger dan zijn voorganger. Ook het Android besturingssysteem heeft een update ondergaan, de nieuwe Samsung smartphone draait op het gebruiksvriendelijke en veelzijdige Android 4.2.2 Jelly Bean OS. De Samsung Galaxy Express 2 is niet alleen supersnel, het indrukwekkende grote display en het strakke design maken van deze smartphone een elegante verschijning. De Galaxy Express 2 is zo ontworpen dat hij soepel in de hand ligt. Met slechts 9,8 mm dik en 134 gram berg je hem gemakkelijk op in je broekzak.


Samsung Galaxy Note 3


Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:25:00
Samsung Galaxy Note 3 met S Pen : De Samsung Galaxy Note 3 is de nieuwe toevoeging aan de Note-lijn. De Samsung Galaxy Note 3 maakt het dagelijks leven leuker. Ook biedt het allerlei innovatieve mogelijkheden waardoor je je belevenissen direct kunt delen, op de manier die jij wilt. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter en beter beeldscherm. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte kijkervaring, maar ook voor nóg prettiger multitasken. De Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij van de Samsung Galaxy Note 3 (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee.


Samsung Galaxy S4 mini


Ilse Jurriën : 2013-07-25 12:34:00
Samsung Galaxy S4 mini en Doutzen Kroes : Samsung introduceert Doutzen Kroes. Althans, het topmodel wordt promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de Galaxy S4 mini. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.


Samsung Galaxy S4 Limited Edition


Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:16:00
Samsung Galaxy S4 Red Aurora Limited Edition : Nederland kan zijn eerste gekleurde versie van de populaire Samsung Galaxy S4 smartphone tegemoet zien. In augustus introduceert Samsung de Galaxy S4 Red Aurora exclusief bij telecomretailer Phone House. De Samsung Galaxy S4 werd gisteravond op de Graham Telecom Awards uitreiking in Aalsmeer uitgeroepen tot beste smartphone van 2013. Dat de rode versie van dit toestel nu als eerste exclusief bij Phone House verschijnt lijkt logisch: de winkelketen werd gister namelijk onderscheiden met een Award voor beste telecomretailer. Bij Phone House gaan bovendien al langer de zeer succesvol witte en zwarte versies van het toestel over de toonbank.


Samsung Galaxy S4 zoom


Ralf Jurrien : 2013-07-04 11:40:00
Samsung Galaxy S4 zoom smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 zoom, die de mogelijkheden van de Galaxy S4 combineert met een geavanceerde digitale camera. De Galaxy S4 zoom is het ideale device voor iedereen die niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een high-end camera in handen wil hebben. Met 10x optische zoom, 16 megapixel CMOS-sensor, OIS en Xenon flitser zet de Galaxy S4 zoom de nieuwe standaard voor mobiele fotografie. Je kunt met de Galaxy S4 zoom zelfs een foto maken én delen terwijl je belt. Met de ‘best-in-class’ 10x optische zoom en 16MP BSI CMOS sensor, maak je de beste foto’s onder alle lichtomstandigheden, zonder dat je een grote camera met je mee hoeft te dragen.


Samsung Galaxy Ace 3


Ralf Jurrien : 2013-06-25 20:30:00
Samsung Galaxy Ace 3 4G smartphone : Samsung voegt met de Galaxy Ace 3 (4G-versie) een nieuwe supersnelle smartphone toe aan haar succesvolle Galaxy line-up. De Samsung Galaxy Ace 3 smartphone biedt vele slimme mogelijkheden waar je elke dag plezier aan beleeft. De krachtige Samsung Galaxy Ace 3 4G heeft een 1,2 GHz dual core processor, waardoor de smartphone nog sneller en efficiënter werkt dan zijn voorganger. Met Android 4.2 Jellybean en het 4,0 inch scherm geniet je optimaal van games, films en andere slimme functies op de Galaxy Ace 3. De 5 megapixel camera zorgt ervoor dat je altijd goede foto’s maakt. Met speciale functies zoals ‘Sound & Shot’, ‘Best Photo’ en ‘Buddy Photo Share’ maak je jouw foto’s extra speciaal.


Samsung Galaxy S4 Active


Ralf Jurrien : 2013-06-25 08:12:00
Waterdichte Samsung Galaxy S4 Active smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 Active. Deze smartphone is helemaal gericht op actievelingen die onder alle omstandigheden in contact willen blijven, zónder zich zorgen te hoeven maken om hun smartphone. De duurzame Samsung Galaxy S4 Active kan meer verdragen dan je verwacht van een smartphone, van een stootje tijdens het bergbeklimmen tot dertig minuten onder water. De Samsung Galaxy S4 Active biedt bescherming tegen stof en water. De waterdichte Samsung S4 Active is gekwalificeerd met IP67, de hoogste standaard qua bescherming voor smartphones. Daardoor kun je je Galaxy S4 Active gerust meenemen naar het strand of een mountainbiketocht.


Samsung Galaxy S4 mini


Ralf Jurrien : 2013-06-24 10:00:00
Samsung Galaxy S4 mini smartphone : Samsung introduceert de krachtige Galaxy S4 mini smartphone. Dit is de compacte versie van de meest succesvolle Samsung smartphone ooit, de Galaxy S4. De Samsung Galaxy S4 mini verzekert je van krachtige prestaties, is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en neem je makkelijk mee. Dat maakt van de Galaxy S4 mini jouw ideale ‘life companion’. De Samsung Galaxy S4 mini past door haar compacte formaat en lichte gewicht (107 gram) in elke broekzak. Bovendien kun je de smartphone eenvoudig met één hand bedienen. Het heldere 4,3 inch qHD Super AMOLED scherm en de snelle 1,7 GHz dual core processor zorgt ervoor dat je overal direct kunt genieten van films, games en muziek.


Samsung Galaxy Ace 3


Mark Peters : 2013-06-11 11:35:00
Samsung Galaxy Ace 3 Android smartphone : Samsung Electronics introduceert de Galaxy Ace 3. De Koreaanse telefoon fabrikant voegt met de nieuwe Galaxy Ace 3 een supersnelle 4G smartphone toe aan haar succesvolle telefoon assortiment. Deze Android smartphone biedt een reeks intelligente functies waar je elke dag optimaal gebruik van kunt maken. De Samsung Galaxy Ace 3 mobiele telefoon is voorzien van een 1.2 GHz dual core processor, waardoor hij nog sneller en efficiënter werkt dan zijn succesvolle voorganger. Met Android 4.2 Jelly Bean en het 4-inch beeldscherm geniet je lekker ontspannen van mobiele spelletjes, videofilms en andere slimme functies.


Samsung Galaxy S4 impressie


Ralf Jurrien : 2013-03-15 11:33:00
Eerste impressie van de Samsung Galaxy S4 : Samsung Electronics heeft de Galaxy S4 aangekondigd met een groter scherm en software die zelfs de bewegingen van de ogen in de gaten houdt. Met deze nieuwe smartphone gaat Samsung opnieuw de strijd aan met de Apple iPhone, welke in Q4 2012 qua verkoopcijfers in Amerika de S3 voorbij is gegaan. Het nieuwe topmodel heeft een 5-inch scherm en 13-megapixel camera, welke is voorzien van bewegingsdetectie technologie, waardoor de gebruiker telefoon functies kan aansturen doormiddel van bewegingen met de ogen. Alhoewel de Galaxy S4 groter en lichter is dan zijn voorganger, zijn de verschillen qua design erg klein, maar wat is er veranderd aan de binnenkant van de nieuwe Samsung Galaxy?


Dual Camera op de Galaxy S4


Ilse Jurriën : 2013-03-15 08:45:00
Samsung Galaxy S4 voorzien van Dual Camera : Vol trots kondigt Samsung de Galaxy S4 aan. De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een 13 megapixel camera en een tweede camera aan de voorzijde. De Samsung Galaxy S4 beschikt over een Dual Camera functie, om met beide camera’s tegelijkertijd een foto te kunnen maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De Samsung Galaxy S4 beschikt ook over maar liefst 12 interessante fotografie instellingen. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast. Met de Galaxy S4 leg je elk moment feilloos vast om het vervolgens direct met anderen te delen.


Samsung Galaxy S4


Ilse Jurriën : 2013-03-15 01:35:00
Samsung Galaxy S4 Android smartphone : Samsung kondigt de 4de generatie Galaxy S aan. De slimme en slanke Samsung Galaxy S4 begrijpt wat voor jou belangrijk is in het leven. Met de Galaxy S4 kun je al je belevenissen vastleggen en delen, maximaal genieten van echt contact met familie en vrienden en je gezondheid in de gaten houden. Bovendien weet deze smartphone wat jij wilt. Bekijk je een video en kijk je weg? De Samsung Galaxy S4 pauzeert even en gaat weer verder als jij je blik weer op het scherm richt. Het design van de Galaxy S4 is verbluffend: het scherm en de batterij zijn groter, terwijl de randen zijn geminimaliseerd. En dat voor een smartphone die 130 gram weegt en 7,9 mm dun is.


Galaxy S4 foto's gelekt


Ilse Jurriën : 2013-03-14 16:10:00
Samsung Galaxy S4 foto's : Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Samsung vannacht om 01:00 Nederlandse tijd de details van de nieuwe Galaxy S4 smartphone zal bekendmaken. Maanden lang zijn er geruchten geweest over het nieuwe topmodel en nu op de dag van de officiële introductie publiceert een Chinese website zowel de product foto's als de specificaties van de Samsung Galaxy S4. Zoals de schimmige foto van Samsung zelf al deed vermoeden zal het design van de Galaxy S4 erg overeenkomen met die van zijn voorganger. Ook bevestigt de Chinese website de specificaties die wij al enkele maanden geleden beschreven; 13 MP camera, orta-core processor, 4.99" Full HD display.


Samsung Galaxy Fame


Ilse Jurriën : 2013-02-06 09:20:00
Samsung Galaxy Fame smartphone : Over een kleine drie weken begint de MWC (Mobile World Congress) in Barcelona, Spanje. Alle fabrikanten maken zich klaar om hun laatste innovaties te tonen. Zo heeft Samsung Electronics al twee nieuwe Galaxy smartphones aangekondigd, waaronder de Galaxy Fame. De stijlvolle Samsung Galaxy Fame combineert een elegant design met een enorme snelheid. Met de 5 megapixel digitale camera kunnen gebruikers elk gedenkwaardig moment probleemloos vastleggen. De Samsung Galaxy Fame komt met Bluetooth 4.0 en biedt NFC ondersteuning, waardoor het mogelijk is om gebruik te maken van S Beam. Zo hoef je alleen maar twee Samsung smartphones op elkaar te leggen om eenvoudig content te delen.


Samsung Galaxy Young


Ilse Jurriën : 2013-02-06 09:00:00
Samsung Galaxy Young smartphone : In de aanloop naar de Mobile Wolrd Congress 2013, die later deze maand plaatsvind in Barcelona, heeft Samsung Electronics een tweetal nieuwe Galaxy toestellen aangekondigd. Één van deze nieuwe smartphones is de compacte Samsung Galaxy Young. Dankzij het ergonomisch ontwerp ligt de Galaxy Young bijzonder goed in de hand. Het 3,27" Full Touch HVGA display brengt al je video's, foto's en games haarscherp en gedetailleerd in beeld. The Galaxy Young beschikt ook over Dropbox, een gratis service van Samsung die je toegang geeft tot al je bestanden, waar je ook bent. De online service maakt het mogelijk voor gebruikers om foto's en video's te bewerken, te uploaden en te delen met familie en vrienden.


Samsung Galaxy XCover 2


Ilse Jurriën : 2013-01-27 12:30:00
Robuuste Samsung Galaxy XCover 2 S7710 smartphone : Samsung heeft een nieuwe Galaxy smartphone introduceert voor de actieve gebruiker. De robuuste Samsung Galaxy XCover 2, ook wel de Samsung GT-S7710 genoemd, kan de meest ruwe omstandigheden doorstaan, zo is telefoon zowel zand- als stofdicht uitgevoerd. De nieuwe Samsung Galaxy smartphone is ook waterbestendig tot een diepte van 1 meter, zo kun je de Galaxy XCover 2 zelfs in de stortregen zonder problemen blijven gebruiken. Ook is het mogelijk om onderwater foto´s te maken, zolang je de XCover 2 maar binnen een half uur weer uit het water haalt. Door zijn robuuste en stevige behuizing wordt de Samsung Galaxy XCover 2 ook wel als ideale bouwvakker telefoon getypeerd.


Samsung Galaxy S2 Plus smartphone


Ralf Jurrien : 2013-01-19 11:35:00
Nieuwe Samsung Galaxy S2 Plus smartphone : Samsung brengt de opvolger van de Galaxy S2 op de markt: de nieuwe Galaxy S2 Plus. Deze intelligente smartphone combineert de mogelijkheden van de Galaxy S2 met een door de natuur geïnspireerde gebruikersinterface. Op de Samsung Galaxy S2 Plus wissel je sneller van scherm en gebruik je meerdere vensters tegelijkertijd dankzij Android 4.1.2 Jelly Bean. Het 4.3” WVGA Super AMOLED Plus scherm laat je genieten van content als nooit tevoren. Door de 1.2 GHz dual-core processor wordt multi-tasken nog eenvoudiger en ervaar je de mogelijkheden van de meest veeleisende mobiele apps en games maximaal. De Samsung Galaxy S2 Plus is verkrijgbaar vanaf Q1 2013 voor een advies prijs van slechts € 400.






Samsung Galaxy S8
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera