Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (3)
Android (7)
Apps (4)
Awards (2)
Camcorders (2)
Computer & Game consoles (2)
Corporatie (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (2)
Geruchten & Speculaties (3)
Home entertainment (1)
Innovaties (2)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (7)
Monitoren (1)
Nieuwe digitale cameras (6)
Nieuws (1)
Prijsvraag (2)
Printers (3)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (17)
Software (1)
Tablets (7)
TV (5)
Verkoop prijzen (7)
Video's (2)


Samsung Galaxy Express 2

Ilse Jurriën : 2013-11-23 11:55:00
Samsung Galaxy Express 2 Android smartphone : Samsung heeft een nieuwe Android smartphone in het middensegment geïntroduceerd. Met een 1.7Ghz Dual-core processor is de nieuwe Galaxy Express 2 beduidend sneller en krachtiger dan zijn voorganger. Ook het Android besturingssysteem heeft een update ondergaan, de nieuwe Samsung smartphone draait op het gebruiksvriendelijke en veelzijdige Android 4.2.2 Jelly Bean OS. De Samsung Galaxy Express 2 is niet alleen supersnel, het indrukwekkende grote display en het strakke design maken van deze smartphone een elegante verschijning. De Galaxy Express 2 is zo ontworpen dat hij soepel in de hand ligt. Met slechts 9,8 mm dik en 134 gram berg je hem gemakkelijk op in je broekzak.


Samsung Galaxy Note 3

Ralf Jurrien : 2013-10-09 10:25:00
Samsung Galaxy Note 3 met S Pen : De Samsung Galaxy Note 3 is de nieuwe toevoeging aan de Note-lijn. De Samsung Galaxy Note 3 maakt het dagelijks leven leuker. Ook biedt het allerlei innovatieve mogelijkheden waardoor je je belevenissen direct kunt delen, op de manier die jij wilt. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter en beter beeldscherm. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte kijkervaring, maar ook voor nóg prettiger multitasken. De Samsung Galaxy Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij van de Samsung Galaxy Note 3 (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee.


Samsung Galaxy S4 mini

Ilse Jurriën : 2013-07-25 12:34:00
Samsung Galaxy S4 mini en Doutzen Kroes : Samsung introduceert Doutzen Kroes. Althans, het topmodel wordt promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de Galaxy S4 mini. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.


Samsung Galaxy S4 Limited Edition

Ralf Jurrien : 2013-07-14 11:16:00
Samsung Galaxy S4 Red Aurora Limited Edition : Nederland kan zijn eerste gekleurde versie van de populaire Samsung Galaxy S4 smartphone tegemoet zien. In augustus introduceert Samsung de Galaxy S4 Red Aurora exclusief bij telecomretailer Phone House. De Samsung Galaxy S4 werd gisteravond op de Graham Telecom Awards uitreiking in Aalsmeer uitgeroepen tot beste smartphone van 2013. Dat de rode versie van dit toestel nu als eerste exclusief bij Phone House verschijnt lijkt logisch: de winkelketen werd gister namelijk onderscheiden met een Award voor beste telecomretailer. Bij Phone House gaan bovendien al langer de zeer succesvol witte en zwarte versies van het toestel over de toonbank.


Samsung Galaxy S4 zoom

Ralf Jurrien : 2013-07-04 11:40:00
Samsung Galaxy S4 zoom smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 zoom, die de mogelijkheden van de Galaxy S4 combineert met een geavanceerde digitale camera. De Galaxy S4 zoom is het ideale device voor iedereen die niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een high-end camera in handen wil hebben. Met 10x optische zoom, 16 megapixel CMOS-sensor, OIS en Xenon flitser zet de Galaxy S4 zoom de nieuwe standaard voor mobiele fotografie. Je kunt met de Galaxy S4 zoom zelfs een foto maken én delen terwijl je belt. Met de ‘best-in-class’ 10x optische zoom en 16MP BSI CMOS sensor, maak je de beste foto’s onder alle lichtomstandigheden, zonder dat je een grote camera met je mee hoeft te dragen.


Samsung Galaxy Ace 3

Ralf Jurrien : 2013-06-25 20:30:00
Samsung Galaxy Ace 3 4G smartphone : Samsung voegt met de Galaxy Ace 3 (4G-versie) een nieuwe supersnelle smartphone toe aan haar succesvolle Galaxy line-up. De Samsung Galaxy Ace 3 smartphone biedt vele slimme mogelijkheden waar je elke dag plezier aan beleeft. De krachtige Samsung Galaxy Ace 3 4G heeft een 1,2 GHz dual core processor, waardoor de smartphone nog sneller en efficiënter werkt dan zijn voorganger. Met Android 4.2 Jellybean en het 4,0 inch scherm geniet je optimaal van games, films en andere slimme functies op de Galaxy Ace 3. De 5 megapixel camera zorgt ervoor dat je altijd goede foto’s maakt. Met speciale functies zoals ‘Sound & Shot’, ‘Best Photo’ en ‘Buddy Photo Share’ maak je jouw foto’s extra speciaal.


Samsung Galaxy S4 Active

Ralf Jurrien : 2013-06-25 08:12:00
Waterdichte Samsung Galaxy S4 Active smartphone : Samsung introduceert de Galaxy S4 Active. Deze smartphone is helemaal gericht op actievelingen die onder alle omstandigheden in contact willen blijven, zónder zich zorgen te hoeven maken om hun smartphone. De duurzame Samsung Galaxy S4 Active kan meer verdragen dan je verwacht van een smartphone, van een stootje tijdens het bergbeklimmen tot dertig minuten onder water. De Samsung Galaxy S4 Active biedt bescherming tegen stof en water. De waterdichte Samsung S4 Active is gekwalificeerd met IP67, de hoogste standaard qua bescherming voor smartphones. Daardoor kun je je Galaxy S4 Active gerust meenemen naar het strand of een mountainbiketocht.


Samsung Galaxy S4 mini

Ralf Jurrien : 2013-06-24 10:00:00
Samsung Galaxy S4 mini smartphone : Samsung introduceert de krachtige Galaxy S4 mini smartphone. Dit is de compacte versie van de meest succesvolle Samsung smartphone ooit, de Galaxy S4. De Samsung Galaxy S4 mini verzekert je van krachtige prestaties, is makkelijk in het gebruik, heeft een strak design en neem je makkelijk mee. Dat maakt van de Galaxy S4 mini jouw ideale ‘life companion’. De Samsung Galaxy S4 mini past door haar compacte formaat en lichte gewicht (107 gram) in elke broekzak. Bovendien kun je de smartphone eenvoudig met één hand bedienen. Het heldere 4,3 inch qHD Super AMOLED scherm en de snelle 1,7 GHz dual core processor zorgt ervoor dat je overal direct kunt genieten van films, games en muziek.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5