2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Apple

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Android Auto (2)
Apps (3)
Corporatie (1)
Geruchten & Speculaties (4)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (1)
iPad (3)
iPhone (10)
Mobiele telefoons (1)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe telefoons (1)
Premium smartphones (1)
Smartphones (2)
Smartwatches & Smartwear (1)
Software & OS (3)
Tablets (2)


iPhone 8 hoesjes tonen nieuw smartphone design


Ilse Jurriën : 2017-06-21 17:40:00
Apple iPhone 8 smartphone hoesjes gelekt : Er is al veel te doen geweest over de nieuwe iPhone 8 of iPhone X. Hoewel de definitieve naam nog altijd onduidelijk is worden er steeds meer specificaties vanuit verschillende bronnen bevestigd. Nu zijn er een stel beschermhoesjes online gezet die het design van de iPhone 8 blootleggen. De hoesjes zijn van het merk Olixar en online gezet op de mobiele accessoire website MobileFun, die de iPhone 8 hoesjes nu al te koop aanbiedt. De Olixar hoesjes voor de iPhone 8 hebben een variërende verkoop prijs van €11 tot €29. Wat vertellen de hoesjes over de nieuwe iPhone?


Apple HomePod slimme luidspreker


Ilse Jurriën : 2017-06-08 18:15:00
Apple HomePod draadloze slimme speaker : Apple heeft HomePod aangekondigd, een draadloze muziekluidspreker voor thuis mét de slimme assistent Siri ingebouwd. Apple HomePod biedt niet alleen een goede audiokwaliteit, het geluid wordt ook automatisch aangepast aan de plaats in de kamer. De HomePod, bedoeld voor gebruik met een Apple Music-abonnement dat toegang geeft tot meer dan 40 miljoen nummers, beschikt over een uitgebreide kennis van persoonlijke muziekvoorkeuren en ‑smaken en helpt gebruikers nieuwe muziek te ontdekken. Apple HomePod speaker is voorzien van een grote woofer voor diepe, heldere lage tonen, zeven tweaters met beamvorming en een ongelooflijke directionele besturing, plus krachtige, ingebouwde technologieën om de volheid en intentie van de oorspronkelijke opname te behouden.


Apple iOS 11 op WWDC 2017


Ilse Jurriën : 2017-06-08 18:10:00
Apple iOS 11 mobiele besturingssysteem : Op de Apple World Wide Developer Conference (WWDC) 2017, die nog tot morgen plaatsvind in San Jose, Californië, heeft Apple een voorproefje laten zien van iOS 11. Apple's mobiele besturingssysteem heeft een grote update ondergaan en komt dit najaar uit met honderden nieuwe functies voor iPhone en iPad. Het is de grootste softwarerelease ooit voor iPad, met krachtige multitaskingfunctionaliteit, de Bestanden-app en meer toepassingen van Apple Pencil. Helemaal nieuw voor iOS-devices is augmented reality (AR). Een nieuw platform biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om apps te bouwen waarmee gebruikers realtimebeelden kunnen aanvullen met virtuele content.


watchOS 4 voor Apple Watch


Ilse Jurriën : 2017-06-08 17:50:00
Apple onthult watchOS 4 besturingssysteem : Op de WWDC heeft Apple watchOS 4 gedemonstreerd, met als voornaamste nieuwe functies gepersonaliseerde coaching met de Activiteit-app, een volledig nieuwe muziekervaring en een proactieve Siri-wijzerplaat waarop de hele dag door de meest relevante informatie wordt getoond. De update omvat verder een verbeterde Work-out-app en het nieuwe, revolutionaire technologieplatform GymKit, waarmee de gebruiker een work-out met cardioapparatuur aan Apple Watch kan koppelen.


Apple App Store vernieuwd


Ilse Jurriën : 2017-06-08 10:35:00
Apple vernieuwt App Store : Apple heeft de gloednieuwe App Store onthuld, die volledig opnieuw is ontworpen om het eenvoudiger dan ooit te maken om apps en games te ontdekken. De nieuw vormgegeven App Store biedt volop originele verhalen en artikelen, die dagelijks worden bijgewerkt op het nieuwe tabblad Vandaag, plus de nieuwe tabbladen Games en Apps. Met boeiende verhalen, diepgaande interviews, handige tips en verzamelingen onmisbare apps en games geeft Apple uiting aan zijn unieke visie om klanten elke dag opnieuw te informeren, te helpen en te inspireren. Sinds de introductie van de App Store in 2008 zijn inmiddels ruim 180 miljard apps gedownload en heeft Apple meer dan USD 70 miljard aan ontwikkelaars uitbetaald.


Apple iPad Pro 10,5-inch tablet


Mark Peters : 2017-06-05 23:20:00
Apple presenteert nieuwe 10,5-inch iPad Pro tablet met iOS 11 besturingssysteem. Wat je ook van plan bent, de nieuwe Apple iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS 11. De nieuwe iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan net even beter. iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en reageert ongekend snel. Of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3D‑game speelt, alles voelt soepeler dan ooit.


iPhone 8 foto's gelekt


Ilse Jurriën : 2017-05-30 16:35:00
iPhone 8 smartphone ontwerp : Naarmate de lanceringsdatum van de iPhone 8 dichterbij komt, komen we ook steeds meer over de nieuwe OLED iPhone te weten. Enige tijd geleden publiceerden we nog een foto van een ontwerp mal van de iPhone 8. Inmiddels zijn er verschillende iPhone 8 foto's op het internet verschenen die een nog betere blik op de smartphone werpen. In ieder geval is zeker dat de iPhone 8 een volledig nieuw ontwerp krijgt. Voor het eerst lijkt Apple een OLED display toe te passen. De randen rondom het display zullen aanzienlijk verkleind worden, zoals we eerder dit jaar ook zagen bij de Samsung Galaxy S8 en LG G6. Mede door deze verandering hebben beide smartphones een vingerafdrukscanner aan de achterzijde gekregen.


iPhone 8 design


Ilse Jurriën : 2017-05-22 08:30:00
Apple iPhone 8 ontwerp mallen gelekt : Maanden wordt er al gesproken over de nieuwe iPhone 2017 modellen, die aan het eind van het derde kwartaal verwacht worden. De iPhone 7s en iPhone 7s Plus zullen de vervangers worden van de huidige toestellen, daarnaast wordt er dit jaar nog een speciaal model verwacht. Voor het 10-jarige bestaan van de iPhone zal Apple de revolutionaire iPhone 8 uitbrengen, de naam is overigens nog altijd onbekend. Nu er ontwerp mallen zijn gelekt van alle drie de modellen kunnen we wel iets meer zeggen over het uiterlijk van de nieuwe iPhone 8. Vooralsnog werd er vanuit gegaan dat deze iPhone de grootste smartphone van Apple zou worden, maar de mallen tonen een ander verhaal. Qua grootte valt de iPhone 8 tussen de 4,7-inch iPhone 7s en de 5,5-inch iPhone 7s Plus.


Nieuwe iPhone SE 2017


Ilse Jurriën : 2017-05-12 09:35:00
2017 iPhone SE model : Op 5 juni heeft Apple haar jaarlijkse WWDC 2017 keynote (World Wide Developer Conference) ingepland. De datum is eerder deze week door Apple bevestigt. De keynote wordt gehouden in San José, Californië en gaat om 07:00 Nederlandse tijd van start. Enkele uren later begint de persconferentie. Op het event voor ontwikkelaars toont Apple jaarlijks haar nieuwste software, dit jaar wordt iOS 11, macOS 12.13, watchOS 4 en een update van tvOS verwacht. Ook wordt er in de wandelgangen gesproken over een nieuwe Siri-speaker, als tegenhanger van de recent geïntroduceerde Amazon Echo Show. Recente informatie uit China vertelt ons tevens dat Apple de opvolger voor de één jaar oude iPhone SE zal introduceren.


Apple verhoogt App Store prijzen


Ilse Jurriën : 2017-04-29 00:00:00
Apple verhoogt prijzen van Europese App Store : Ben jij in het bezit van een Apple Apple iPhone, een iPad of een Apple TV en koop je regelmatig apps in de App Store? Maak dan deze week nog gebruik van de huidige prijzen, want vanaf eind volgende week zal Apple al haar app prijzen verhogen. De minimum prijs in de App Store wordt met €0,10 verhoogt naar €1,09. Apple gebruikt nu nog de prijsstelling, €1,99, €2,99, €3,99 etc. Over 8 dagen worden die prijzen €2,29, €3,49, €4,49 etc. Dit is niet de eerste keer dat Apple haar apps duurder maakt. We zijn enkele jaren geleden bij €0,79 begonnen, inmiddels zijn de prijzen met 38% gestegen. De prijsstijging zal alleen worden doorgevoerd in Europese landen en in Mexico.


iPhone 8 wordt de OLED iPhone


Ilse Jurriën : 2017-04-23 01:15:00
Apple iPhone 8 krijgt OLED display : Aanvankelijk werd gedacht dat de huidige iPhone 7 en 7 Plus zouden worden opgevolgd door de iPhone 7s en de 7s Plus. Deze naam afwisseling past de Amerikaanse fabrikant al meerdere jaren toe, maar volgens Barclays analist Mark Moskowitz zal Apple dit jaar direct overstappen op de iPhone 8. Het nieuwe model krijgt een compleet nieuw design. De volledig glazen behuizing wordt voor het eerst voorzien van een OLED display met een geïntegreerde Touch ID vingerafdrukscanner. Ook zal de nieuwe OLED iPhone de trend volgen van de virtuele thuisknop. Naast de home-button zal ook de 3.5mm audio aansluiting verdwijnen. Een welkome toevoeging is wireless charging, net als de iPad Pro zal ook de nieuwe iPhone 8 draadloos opgeladen kunnen worden.


Apple CarPlay besturingssysteem


Ilse Jurriën : 2017-04-18 12:00:00
Apple CarPlay OS voor de auto : De mobiele besturingssystemen van Google en Apple zijn inmiddels al lang niet meer alleen in onze mobiele telefoons terug te vinden. Werden de besturingssystemen in eerste instantie uitgebreid naar andere consumenten elektronica, zoals de smartwatch, nu hebben de twee bedrijven hun aandacht gericht op de autobranche. Steeds meer nieuwe automodellen worden voorzien van het Android Auto en Apple CarPlay besturingssysteem. Eerder bespraken we al de verschillen tussen Android Auto en Apple Carplay, in dit artikel gaan we verder in op de mogelijkheden van Apple CarPlay, want dankzij CarPlay kun je de iPhone veilig meenemen in de auto.


Apple test zelfrijdende auto in Amerika


Ilse Jurriën : 2017-04-14 21:40:00
Californië verleent toestemming voor Apple zelfrijdende auto : Dat Apple zich ook in de autobranche zal mengen is inmiddels overduidelijk. Alle gerenommeerde automerken hebben anno 2017 wel een auto in het assortiment dat Apple CarPlay ondersteunt. En daar bleef het niet bij, zo heeft Apple in 2014 al interesse getoond in een overname van Tesla, hier was de innovatieve fabrikant van elektrische auto's echter niet in geïnteresseerd. Onder de naam Project Titan heeft Apple in de tussentijd software ontwikkeld voor een zelfrijdende auto. Nu lijkt het Amerikaanse bedrijf zo ver te zijn om haar eerste zelfrijdende auto test in Amerika uit te voeren. De staat Californië heeft inmiddels toestemming gegeven aan Apple om de openbare weg te betreden.


Apple ontwikkelt AR iPhone


Ilse Jurriën : 2017-04-01 01:15:00
Apple iPhone AR wordt voorzien van augmented reality : Tim Cook, bestuursvoorzitter van Apple en opvolger van Steve Jobs, heeft openlijk te kennen gegeven dat AR wat hem betreft de toekomst wordt, ook voor de nieuwe Apple producten, waaronder de iPhone. AR staat voor Augmented Reality. Ondanks dat Virtual Reality inmiddels bekender is bij de consument, is AR nog veel interessanter. Voor VR moet je een bril opzetten en waan je je in een andere wereld, je onderbreekt je eigen leven om in de VR wereld te stappen. Augmented Reality is echter een toevoeging op je leven, wanneer je door een AR-bril kijkt krijg je extra informatie over waar je naar kijkt. Je kunt het echte leven blijven zien en kunt daar van alles aan toevoegen. Waarschijnlijk wordt het 2017 Apple iPhone model al met AR voorzien.


Apple Beta downloads beschikbaar


Mark Peters : 2017-03-28 23:40:00
Nieuwe Apple Beta downloads voor ontwikkelaars beschikbaar : Apple heeft vandaag bekend gemaakt nieuwe Beta downloads te hebben vrijgegeven voor ontwikkelaars van software applicaties. De Apple Beta downloads kunnen door geregistreerde software engineers gratis worden gedownload en getest op de vernieuwde functies binnen het Apple besturingssysteem. Op de developers site van Apple zijn de volgende Beta downloads beschikbaar: Apple macOS Sierra 10.12.5 beta (16F43c), Apple iOS 10.3.2 beta (14F5065b), Apple watchOS 3.2.2 beta (14V5465b) en Apple TV OS 10.2.1 beta (14W5563b). De nieuwe Apple iOS 10.3.2 Beta download bied onder meer nieuwe functies voor Apple CarPlay, welke momenteel op grote schaal bij automerken als Opel en Mercedes worden ingevoerd.


32GB iPad tablet van Apple


Ilse Jurriën : 2017-03-25 18:45:00
Apple iPad 32GB tablet : Apple heeft afgelopen week een nieuwe iPad tablet geïntroduceerd met een 9,7-inch Retina display. De hoge resolutie van 2048x1536 pixels en de mooie kleurweergave zorgen voor een aangename kijkervaring. De 32GB iPad is een veelzijdige tablet met geavanceerde functies, waaronder een vingerafdruk-scanner om de tablet eenvoudig te ontgrendelen. Vergeleken met zijn voorganger, de twee jaar oude iPad Air 2, is de nieuwe iPad 2017 voorzien van een krachtigere processor, voor snelle en soepele prestaties en het nieuwe iOS 10 besturingssysteem. Naast een 128GB uitvoering is er ook een 32GB iPad model. Ook kun je kiezen tussen alleen WiFi (voor thuisgebruik) of WiFi+4G, om overal gebruik te kunnen maken van het internet, je dient dan nog wel een data abonnement aan te schaffen bij je telecom provider.


128GB iPhone SE preorder verkopen gestart


Ilse Jurriën : 2017-03-25 12:25:00
iPhone SE 128GB nu te koop : De iPhone SE is de kleinste smartphone van Apple. Desalniettemin is het de krachtigste 4-inch telefoon ooit, aldus de fabrikant. De Apple iPhone SE is altijd verkrijgbaar geweest in een 16GB en 64GB variant. Deze week heeft Apple de capaciteiten echter verdubbelt, waardoor de smartphone met 32GB of 128GB intern geheugen geleverd wordt. Je krijgt de extra opslagcapaciteit gratis, want de advies prijs blijft gelijk. De 32GB kost €489, voor de iPhone SE 128GB wordt een advies prijs van €599 gehanteerd. De nieuwe modellen zijn per direct te bestellen, vanaf 29 maart worden de iPhone SE preorders uitgeleverd. Wanneer je de 32GB of 128GB iPhone SE bestelt via de Apple Store is de levering gratis, ook kun je twee jaar AppleCare+ technische ondersteuning bijkopen.


Nieuwe iPad 2017 nu te koop


Ilse Jurriën : 2017-03-24 23:50:00
iPad 2017 als preorder beschikbaar : Apple heeft eerder deze week de rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Ook de 9,7-inch iPad is vernieuwd, de display grootte is gelijk gebleven, de iOS tablet komt als vervanger van de iPad Air 2. De naam is simpelweg iPad, dus wil je de nieuwe iPad kopen let er dan even op dat je het 2017 model kiest. Vanaf vandaag kun je de nieuwe iPad 2017 bestellen via de Apple Store. De tablet is een stuk gunstiger geprijsd dan de 9,7-inch iPad Pro. Voor €409 kun je de 32GB iPad kopen, de 128GB tablet kost €509, beide iPad 2017 modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Vanaf volgende week worden de preorders uitgeleverd en zal de tablet ook elders verkrijgbaar zijn.


Nieuwe iPhone weer het klassieke model


Ilse Jurriën : 2017-03-24 15:00:00
Nieuwe iPhone 2017 model : Het kan je bijna niet ontgaan zijn, het is dit jaar 10 jaar geleden dat de eerste iPhone werd geïntroduceerd. De komst van deze revolutionaire smartphone heeft het afgelopen decennia een hoop veranderd en Apple zal dit groots willen vieren. Het nieuwe Apple hoofdkantoor is gereed om in gebruik te nemen, de eerste 2017 product introducties hebben we net achter de rug, met een rode iPhone 7 en een nieuwe iPad, en nu wordt het tijd om vooruit te kijken naar de nieuwe iPhone 2017 modellen. Geen enkele andere fabrikant weet met zo'n klein portfolio aan smartphones zo'n groot marktaandeel te creëren. Twee nieuwe telefoons per jaar en hooguit een extra kleur of meer opslagcapaciteit, dat is voldoende om iedereen naar de nieuwe iPhone te laten smachten. Dit jaar zouden we wel eens op drie iPhone modellen getrakteerd kunnen worden.


Apple iCloud hack


Ilse Jurriën : 2017-03-23 12:55:00
iCloud hack wordt ontkend door Apple : Een groep hackers, die opereren onder de naam 'Turkish Crime Family' claimt de Apple iCloud te hebben gehackt, ze zouden toegang hebben tot 600 miljoen accounts. Apple ontkent dat er een iCloud hack is geweest en zegt in een verklaring ´Er is geen inbreuk geweest op één van Apple's systemen, ook niet op die van de iCloud en Apple ID. De vermeende lijst met e-mailadressen en wachtwoorden lijken te zijn verkregen uit eerder aangetaste diensten van derden.' De groep Turkse hackers is met hun verhaal naar buiten getreden, zij claimen Apple voor de keuze te stellen om $75.000 Bitcoins of Ethereum te betalen, beide online valuta of een iTunes gift kaart ter beschikking te stellen van $100.000 USD.






Nintendo Switch review
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera