2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Attractiepark & Dierentuin

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Familiepretpark De Waarbeek 2017


Ilse Jurriën : 2017-06-08 16:55:00
Pretpark De Waarbeek ervaring : De Waarbeek is een kleinschalig familiepretpark, gelegen in de bossen van Hengelo. In het bijna drie hectare grootte attractiepark staan meer dan 40 attracties opgesteld, veelal met een ouderwets, authentiek karakter. De meest bijzondere is wel de rodelbaan, de oudst werkende stalen achtbaan in Nederland (bestaat sinds 1930). Het meer dan 90 jaar oude pretpark is enkele jaren terug volledig opgeknapt. Wij hebben een bezoekje gebracht aan dit nostalgische familie pretpark, bedoelt voor gezinnen met jonge kinderen (tussen de 1 - 12 jr). Jongeren vermaken zich in alle attracties, terwijl ouderen zich terug wanen in de kermistijd van vroeger.


Walibi Virtual Reality attractie


Mark Peters : 2017-05-23 07:42:00
Walibi Virtual Reality Experience : Walibi Holland heeft haar nieuwste VR attractie, NeuroGen, geopend. Onder andere bekende social influencers als Giel de Winter, Bibi Breijman, Kaj Gorgels en Thomas Cox waren de eersten die de virtual reality experience met real life gefilmde 3D content konden ervaren. NeuroGen is de nieuwe neuro clinic van dokter Jenkins. Deze succesvolle Amerikaanse dokter belooft een hersencapaciteitsgroei bij zijn patiënten tot 20%. Patiënten van dokter Jenkins nemen plaats in een speciale stoel in één van de kamers van NeuroGen en worden daar voorzien van een VR bril. Gratis tickets voor deze virtual reality attractie zijn op het park verkrijgbaar. Wil je zeker zijn van een behandeling, dan kun je van te voren een ticket online bestellen voor 5 euro. In verband met de intensiteit van NeuroGen moet je tenminste 16 jaar zijn.


Center Parcs review: Het Heijderbos


Ilse Jurriën : 2017-05-20 11:00:00
Center Parcs Het Heijderbos bungalowpark : Heerlijk een weekendje eruit met vrienden en drie jonge kinderen. We hebben dit jaar gekozen voor Center Parcs Het Heijderbos, een bungalowpark in Heijen, Nederlands-Limburg. Lekker bosrijk, een unieke Jungle Dome, een Action Factory en een subtropisch zwembad, dat waren voor ons de belangrijkste punten om voor dit park te kiezen. Het Heijderbos kent 14 verschillende type huisjes. We hebben voor een 6-persoons cottage gekozen. Buiten het aantal personen kun je voor Comfort, Premium en VIP kiezen, met verschillende service voordelen. Bij aankomst was alles netjes geregeld, het inchecken verliep soepel en we mochten de auto meenemen tot aan het huisje, na het uitladen van je spullen zet je de auto weer terug op de centrale parkeerplaats.


Preston Palace 2017


Ilse Jurriën : 2017-05-12 11:05:00
Preston Palace in Almelo : Dit keer hebben we voor ons wekelijkse uitje geen pretpark of dierenpark bezocht, maar het hotel Preston Palace in Almelo. Ik heb in mijn leven al een hoop hotels bezocht, zowel in binnen- als buitenland, maar Preston Palace is toch wel een uniek hotel. Misschien kunnen we het wel beter beschrijven als een indoor uitgaanscentrum waar je ook kunt slapen. Laten we bij het begin beginnen, Preston Palace is een voormalig ziekenhuis, dat eind jaren ´80 is opgekocht door ondernemer Hennie van der Most. De zakenman wist het gebouw in enkele jaren om te bouwen tot een hotel-restaurant met zwembad en saunacomplex en een hal vol spectaculaire kermisattracties.


Apenheul dierenpark review


Ilse Jurriën : 2017-05-01 15:00:00
Apenheul in Apeldoorn : De Apenheul is een uniek dierenpark gelegen op de bosrijke Veluwe, aan de rand van Apeldoorn in het Park Berg en Bos. Het apenpark is in de jaren zestig opgezet door de Rotterdamse fotograaf Wim Mager. Zijn visie was apen te houden op een manier dat zowel dier als mens ervan kunnen genieten. Dus geen kleine kooien met tralies, maar natuurlijke buitenverblijven in een bosrijke omgeving. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een waar park. Begin zeventiger jaren werden de eerste loslopende apen geïntroduceerd. Inmiddels is het 46ste seizoen van start gegaan, ik bracht een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn om u via deze review te informeren over de laatste ontwikkelingen en mijn ervaring in het park.


Apenheul in Apeldoorn opent 2017 seizoen


Mark Peters : 2017-04-30 23:46:00
Kijken naar apen in dierenpark Apenheul in Apeldoorn : Twee weken geleden was het dan zover, het enige apendierenpark in Nederland opende in de paasvakantie haar deuren voor het publiek. Na een lange winterperiode is het weer tijd om de aapjes uit hun verblijven te halen en bezoekers kennis te laten maken met de apenwereld. Bezoekers in het 2017 seizoen kunnen kennismaken met baby aapjes, er zijn de afgelopen periode maar liefst zeven baby's geboren bij de ringstaartmaki's. Ook bij de populaire doodshoofdapen worden kleintjes verwacht. Het apenpark in Apeldoorn trapt het 2017 seizoen af met een speciale openingsactie. Bezoekers van dierenpark die hun entree kaartjes via de internet website van Apenheul kopen kunnen in de periode van 14 april t/m 21 mei 2017 van een behoorlijke korting genieten. Normaal betaal je voor een kaartje van de Apenheul € 21,50.


Attractiepark Slagharen 2017


Mark Peters : 2017-04-17 02:58:00
Attractie- & Vakantiepark Slagharen 2017 : Attractiepark en ponypark Slagharen, gelegen in de gemeente Hardenberg, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de leukste familieparken in Nederland. Het attractiepark bestaat al sinds 1963 en is destijds opgericht door Henk Bemboom, een lokale ondernemer die op een stuk grond een aantal vakantiehuisjes had gebouwd en deze verhuurde met een pony. Anno 2017 is Attractiepark Slagharen uitgegroeid tot een van de grootste attractieparken van Nederland en is eigendom van een Spaans bedrijf die meer dan vijftig attractieparken en dierentuinen in Europa beheert. Het park beslaat een oppervlakte van maar liefst 50 hectare en is opgedeeld uit twee gebieden die onderling zijn verbonden middels een winkelstraat, waar diverse horecagelegenheden en amusementshallen zijn gevestigd.


Nieuwe achtbaan in Nederland


Ilse Jurriën : 2017-04-17 00:40:00
Gold Rush achtbaan geopend op Attractiepark Slagharen : De nieuwe Gold Rush achtbaan werd eerder deze week feestelijk geopend op ponypark Slagharen en is gesitueerd in het Wild West-gedeelte van het park, op exact dezelfde locatie als de oude Thunder Loop (voorheen Looping Star). Voor de feestelijke opening op 13 april 2017 kwam de burgermeester van Hardenberg, Peter Snijders, langs om de eerste achtbaan rit in gang te zetten. Ook directeur Wouter Dekker nam plaats in de nieuwe achtbaan. Een waanzinnig snelle en unieke attractie, de eerste achtbaan in Nederland waar je tot drie keer toe gelanceerd wordt en natuurlijk ga je -net als bij de Thunder Loop- over de kop, twee maal zelfs.


Ponypark Slagharen viert Pasen 2017


Ilse Jurriën : 2017-04-16 23:55:00
Het Grote Paasfeest op Attractiepark Slagharen : Op eerste paasdag vierde Ponypark Slagharen Het Grote Paasfeest 2017. Het was een gezellige drukte op het Overijsselse park, zowel jong als oud kwam om te genieten van de tientallen attracties en de grote diversiteit aan amusementsgelegenheden. Bij binnenkomst was de lange toegangslaan versierd met oranje 100% NL ballonnen. Het Attractie- & Vakantiepark Slagharen had een gezellig dagprogramma in elkaar gedraaid met optredens van radiostation 100% NL 'Sterren on Tour'-artiesten, met Jannes, Lange Frans, Gebroeders Ko, Michael Bryan, Raak, Dave Dekker en Ridder van Kooten. En natuurlijk werd er ook volop aandacht besteed aan het paasfeest.






Nintendo Switch review
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017