2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Computer & Game console

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Mini Super Nintendo spelcomputer


Ilse Jurriën : 2017-06-27 16:40:00
Nintendo Classic mini SNES spelcomputer : Schreven we enige tijd geleden nog over een mogelijke Nintendo Switch Mini, nu blijkt Nintendo een mini Super Nintendo uit te brengen. De klassieke Super Nintendo uit de jaren negentig is destijds een enorm succes geweest. Via de nieuwe mini Super Nintendo kun je alle klassieke games spelen, er staan maar liefst 21 games op de Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System (SNES). De nieuwe Super Nintendo zal vanaf 29 september 2017 in Nederland verkrijgbaar zijn. Nu maar hopen dat Nintendo de vraag van deze spelcomputer wel aan kan, want de verkrijgbaarheid van de Switch is nog altijd matig.


Xbox One X en QLED game monitor


Ilse Jurriën : 2017-06-15 07:45:00
Xbox One X game console en Samsung QLED monitor : Op 's werelds grootste game expo, de E3 2017, heeft Microsoft zijn nieuwe Xbox game console aangekondigd. De Xbox One X is de meest krachtige en eerste volledige 4K game console. Met een 6-teraflops GPU zijn alle grafische elementen realistischer en mooier dan ooit tevoren. De Xbox One X is de meest compacte spelconsole die Microsoft ooit gemaakt heeft, ondanks het formaat is de Xbox One X tot wel 40% krachtiger dan elke andere console. Om je volledig mee te laten slepen in deze indrukwekkende 4K gaming-ervaring heb je ook een geschikte TV nodig, of als je het kunt veroorloven, de nieuwe Samsung QLED game monitor. Vorige week introduceerde de Koreaanse reus drie 4K HDR-monitors, deze curved QLED-monitoren laten je 4K-games op zijn best ervaren.


Xbox One X exclusieve games


Ilse Jurriën : 2017-06-14 12:20:00
Exclusieve 4K games voor Xbox One X : Gelijktijdig met de Xbox One X heeft Microsoft op de E3 2017 ook een aantal exclusieve games voor de nieuwe 4K game console aangekondigd, variërend van een racespel en een adventure game tot een first-person shooter. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, want de game console is pas vanaf 7 november 2017 te koop, een Xbox preorder is al wel online te plaatsen bij verschillende Nederlandse retailers. Tegen die tijd zijn alle nieuwe games ook beschikbaar. De vijftal exclusieve games lenen zich uitstekend voor multiplayer-gaming. Hieronder vind je een overzicht van alle exclusieve games en een zestal andere nieuwe spellen.


Xbox One X eerste 4K spelcomputer


Ilse Jurriën : 2017-06-12 09:35:00
Microsoft Xbox One X compacte gameconsole : Morgen gaat de E3 (Electronic Entertainment Expo) 2017 van start in Los Angeles. De grootste game beurs ter wereld opent dit jaar voor het eerst haar deuren voor het reguliere publiek, zo kan de consument de nieuwste spelcomputers én de nieuwste games uitproberen. De geruchten rondom een nieuwe Xbox spelcomputer deden al enige tijd de ronde, we publiceerden twee maand geleden al over de Xbox Scorpio, deze premium gameconsole is nu dan ook officieel bekend gemaakt door Microsoft onder de naam Xbox One X. Het is de meest krachtige en de allereerste 4K spelcomputer ter wereld.


Nintendo verhoogt Switch productie


Ilse Jurriën : 2017-05-29 11:55:00
Nintendo Switch productie wordt verhoogd : De Nintendo Switch is inmiddels zo'n twee maanden in Nederland en het buitenland verkrijgbaar, maar nog altijd is de spelcomputer zeer beperkt leverbaar. Nintendo zou nu hebben besloten de productie opnieuw op te voeren, om voldoende voorraad op te bouwen voor de December feestdagen. De Switch is de beste verkochte spelcomputer van Nintendo, het is een revolutionaire game console waarmee je zowel spelletjes via de TV als onderweg kunt spelen. Ook in Nederland zijn de verkoopprijzen sinds de introductie van de Switch alleen maar gestegen. Retailers die een voorraad weten te bemachtigen profiteren hier goed van, de echte game fan tast diep in de buidel voor de Nintendo Switch, die een adviesprijs heeft van €309.


Nintendo Switch VR


Ilse Jurriën : 2017-05-17 08:40:00
Nintendo Switch Virtual Reality game console : Tijdens de introductie van de Switch heeft Nintendo aangekondigd dat Virtual Reality niet tot de mogelijkheden behoort. Er circuleert echter een video op YouTube van Nintendrew, die wel de Switch wel degelijk aan de praat krijgt met zijn Durovis Dive VR headset. Zo kun je ook VR video's en spelletjes spelen via de Nintendo Switch. Niet alleen de Durovis, maar nagenoeg elke VR headset kan gebruikt worden. Eerst zal de Switch webbrowser ontgrendeld moeten worden, deze wordt standaard afgeschermd. Hiervoor is een kleine aanpassingen nodig via de proxy server, een tutorial is via de YouTube video te raadplegen. Het is een relatief eenvoudige handeling.


Nintendo Switch Mini game console


Ilse Jurriën : 2017-05-08 15:15:00
Nintendo Switch Mini spelcomputer in ontwikkeling : Nintendo heeft met haar Switch game console opnieuw een regelrechte hit te pakken. Afgelopen weekend hebben wij van LetsGoDigital nog een Nintendo Switch review gepubliceerd, waarin alle ins- en outs van het apparaat besproken worden. De Nintendo Switch is sinds twee maanden te koop, maar is nu al (nagenoeg) helemaal uitverkocht in Nederland én in andere landen. Nintendo kan de enorme vraag niet bijbenen, op de achtergrond lijkt het Japanse concern echter al aan een nieuwe, extra variant te werken. Industrie analisten hebben aan investeerders te kennen gegeven dat Nintendo tevens een Switch Mini zal ontwikkelen. Dit spelsysteem zal compacter en lichter zijn, om een betere mobiele gebruikerservaring te leveren voor kinderen.


Nintendo Switch review


Ilse Jurriën : 2017-05-07 23:40:00
Nintendo Switch spelcomputer review : Begin maart 2017 bracht Nintendo de Switch game console uit, een compleet nieuw spelsysteem. Het is het eerste Nintendo spelletjessysteem dat zowel thuis als onderweg gebruikt kan worden. Je vormt het systeem eenvoudig om van spelcomputer tot draagbare console met een 6.2-inch display. Hoewel het spelletjes systeem inmiddels twee maand te koop is, is de Nintendo Switch niet aan te slepen, zowel in Nederland als in het buitenland is de nieuwe spelcomputer (nagenoeg) uitverkocht. Begin juni 2017 wordt de nieuwe voorraad pas verwacht. Wat maakt de Nintendo Switch zo enorm populair, is het werkelijk de beste spelcomputer van dit moment?


Microsoft Windows 10 S besturingssysteem


Ilse Jurriën : 2017-05-04 23:45:00
Windows 10 S besturingssysteem : Microsoft heeft het Windows 10 S besturingssysteem geïntroduceerd, een uitgeklede versie van de reguliere Windows 10. De snellere en zuinigere Windows 10S is ontworpen voor het onderwijs, waar doorgaans net iets minder krachtige hardware draait. Het OS draait uitsluitend apps uit de Windows Store, zo kan Microsoft de beveiliging en integriteit beter bewaken. Studenten kunnen dan ook geen apps of software downloaden dat niet in de Windows Store te vinden is. Microsoft Edge is de standaardbrowser, deze zou veiliger zijn dan Chrome en Firefox. Daarnaast wordt het Windows 10 S besturingssysteem geleverd met Windows Defender.


Nintendo 2DS XL handheld


Ilse Jurriën : 2017-04-28 17:50:00
Nintendo 2DS XL draagbaar spelsysteem : Nintendo heeft haar nieuwe handheld geïntroduceerd. Ook heeft het bedrijf een drietal nieuwe Nintendo games onthuld. De Nintendo 2DS XL handheld wordt in het assortiment tussen de huidige 2DS en 3DS XL geplaatst. Zoals de naam al doet vermoeden is het nieuwe game systeem groter dan de 2DS, ook kun je de nieuwe 2DS XL openklappen. Verschillen tussen de Nintendo 2DS XL en 3DS XL zijn onder andere te vinden in het gewicht van het game systeem. Beide handhelds zijn even krachtig, maar de 2DS is een stuk lichter en laat je alleen 2D games spelen en dus geen 3D games. Het scherm van de nieuwe Nintendo 2DS XL handheld heeft dezelfde afmetingen als die van de 3DS XL.


Nieuwe Nintendo 3DS XL games


Ilse Jurriën : 2017-04-28 17:45:00
Nieuwe Nintendo games voor 3DS XL en 2DS XL : Nintendo heeft haar nieuwe draagbare spelsysteem geïntroduceerd, de Nintendo 2DS XL zal vanaf 28 juli in Nederland te koop zijn. Het nieuwe game systeem is net zo krachtig als de 3DS XL, maar is niet in staat om 3D games te spelen. Naast de nieuwe handheld heeft Nintendo ook een drietal nieuwe games aangekondigd, die gelijktijdig met het nieuwe game systeem gelanceerd zullen worden. De nieuwe games zijn zowel compatibel met het bestaande 3DS XL systeem als ook met het nieuwe 2DS XL systeem. Het gaat om de titels; Hey! PIKMIN, Miitopia en Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?


Microsoft Xbox Scorpio premium game console


Ilse Jurriën : 2017-04-15 21:35:00
Nieuwe Microsoft Scorpio wordt krachtigste spelcomputer ooit : Microsoft staat op het punt om haar krachtigste game console tot dus ver te lanceren. In 2016 werd Project Scorpio al door Microsoft aangekondigd, tijdens de E3 conferentie. Op 11 juni 2017 staat de volgende E3 persconferentie georganiseerd. Microsoft heeft reeds aangekondigd dat de nieuwe Xbox Scorpio op dat moment onthult zal worden. De specs van deze premium game console heeft het bedrijf afgelopen week al bekend gemaakt. Met 6 teraflops aan grafische rekenkracht is de Xbox Scorpio de ideale game console voor het spelen van echte 4K games. Bovendien is de 2,3Ghz processor van de Xbox Scorpio vele malen sneller dan die van de huidige Xbox One.


Nintendo Switch met nieuwe games


Ilse Jurriën : 2017-03-05 01:05:00
Switch game console nu verkrijgbaar : Nintendo Nederland brengt een nieuwe manier van gamen met de Switch. Je kunt de game console op drie manieren gebruiken, naast het reguliere thuisgebruik kun je de Switch eenvoudig omvormen tot een handheld met een 6,2-inch display. Zo kun je ook onderweg je favoriete game blijven spelen. Het spelsysteem bestaat uit een linker en rechter Joy Con controller en een Joy Con houder. Je kunt in iedere hand één controller houden of ze als één controller gebruiken door ze vast te maken aan de houder. Bij games voor twee spelers houdt iedere speler één controller vast. Vanaf vandaag kun je de nieuwe Nintendo Switch kopen voor een adviesprijs van €398,00.






Nikon D7500 review
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017