2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Mobiele telefoons

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Nieuwe Samsung clamshell telefoon geïntroduceerd


Ilse Jurriën : 2017-08-04 15:05:00
Samsung Leader 8 premium mobiele telefoon : Hoewel we dit type telefoon design al jaren niet meer hebben gezien heeft Samsung een nieuwe clamshell telefoon geïntroduceerd, ook wel bekend als klaptelefoon of flip-phone. De Samsung Leader 8 (SM-G9298) is voorzien van premium specificaties. Er zijn twee 4.2-inch Super AMOLED displays aanwezig, één aan de voor- en één aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde is tevens een numeriek toetsenbord ingebouwd, net zoals we tien jaar geleden zagen bij de U300. De nieuwe Samsung telefoon heeft een luxueuze uitstraling en een extra stevige aluminium behuizing.


Je oude telefoon inleveren of verkopen


Ilse Jurriën : 2017-07-21 21:40:00
Nieuwe mobiel gekocht, wat doe je met je oude telefoon ? We vervangen onze mobiele telefoon regelmatig. Jaarlijks verdwijnen er dan ook zo'n drie miljoen oude telefoons in lades en kastjes, waar we vervolgens een lange tijd niet meer naar omkijken. Zonde, want je oude telefoon is nog wel degelijk geld waard. Maar hoe doe je dat? En hoe ga je om met de gegevens die op je oude mobiel staan? Je wilt ten slotte niet dat een onbekende bij jouw persoonlijke gegevens kan komen. Grondig wissen van oude data is dan ook belangrijk, zet je toestel in ieder geval terug naar de fabrieks-instellingen.


HMD Global lanceert goedkope Nokia 130


Ilse Jurriën : 2017-07-17 22:15:00
Nokia 130 2017 model : HMD Global heeft een nieuwe mobiele telefoon geïntroduceerd, de Nokia 130 (2017). In augustus 2014 werd de Nokia 130 voor het eerst aangekondigd, destijds viel de merknaam nog onder Microsoft. Het was de goedkoopste telefoon met een video en muziek speler. De nieuwe Nokia 130 heeft een vernieuwd design gekregen, met rondere hoeken. De polycarbonaat behuizing is extra goed bestand tegen krassen. Het 1,8-inch kleuren display is gehandhaafd, ook kun je met de nieuwe Nokia zowel video's bekijken als muziek luisteren. Hiervoor is een FM radio en een muziekspeler ingebouwd. De goedkope Nokia telefoon heeft een fantastische batterijtijd, je kunt tot 44 uur naar de radio luisteren of ruim 11 uur video's bekijken.


Nieuwe budget telefoon van Vodafone


Ilse Jurriën : 2017-06-28 09:20:00
Vodafone Smart E8 budget telefoon : Vodafone heeft een drietal nieuwe producten uitgebracht onder haar eigen naam. De Vodafone Smart Tab N8 is een goedkope tablet, de Smart V8 is een middenklasse smartphone en de Smart E8 is de nieuwe budget telefoon. Allen zijn voorzien van het populaire Android besturingssysteem. De nieuwe Vodafone E8 telefoon is uitgerust met een 5-inch display met FWGA resolutie (854x480 pixels). Het LCD display met IPS technologie heeft een pixeldichtheid van 196 PPI. De Smart E8 beschikt over een 1.1Ghz quad-core Snapdragon 210 processor met 1GB RAM. Daarnaast is er 8GB opslaggeheugen beschikbaar dat uitbreidbaar is middels een microSD kaart. De nieuwe budget telefoon van Vodafone zal verkrijgbaar zijn in de kleur blauw.


Nieuwe telefoons met LED verlichting te koop


Mark Peters : 2017-06-15 21:48:00
Nieuwe mobiele telefoons van Alcatel te koop in Nederland : Alcatel verstuurde vandaag een persbericht met de mededeling dat de nieuwe smartphones die begin maart 2017 zijn aangekondigd vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Mocht je nog vakantiegeld over hebben en toe zijn aan een nieuw toestel met feestverlichting laat je dan verassen door de nieuwe telefoon met sierlijke LED verlichting of de nieuwe budget smartphone die nog geen €150,- kost. De Alcatel A5 LED wordt standaard geleverd met een LED cover en een extra zwarte cover voor als er niets te vieren valt. Alcatel vraagt voor de nieuwe telefoon met LED verlichting een schappelijk bedrag van €200,- inclusief BTW, exclusief abonnement.


Samsung Galaxy C10 prijs bekend via Galaxy Club


Mark Peters : 2017-06-11 23:25:00
Galaxy Club ontdekt prijzen van Galaxy C10 smartphone : Mijn collega heeft een paar weken geleden een stuk geschreven over de Samsung Galaxy C10, de nieuwste telg uit de Galaxy C-Serie. Samsung zou voornemens zijn de premium C-Serie in het derde kwartaal van 2017 in Europa te lanceren. De Galaxy C10 zal door Samsung op de markt worden gebracht met een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel. Over de prijsstelling van deze premium smartphones was vooralsnog veel onduidelijkheid. Collage journalisten van de Galaxy Club hebben na intensief speurwerk prijzen van de Galaxy C10 gevonden. De 64GB versie van de Samsung C10 zou ongeveer $515 gaan kosten. Dat is omgerekend €460,-. De 128GB variant zal dan vermoedelijk €100,- duurder worden, zoals we wel vaker hebben gezien bij dit soort toestellen.


De nieuwste Samsung telefoons van 2017


Ilse Jurriën : 2017-05-02 20:45:00
Nieuwe Samsung Galaxy telefoon modellen : Samsung weet al jaren de smartphone markt te domineren met haar Galaxy telefoons, over de gehele wereld worden de telefoon modellen verkocht. Jaarlijks brengt de Koreaanse fabrikant dan ook een grote diversiteit aan nieuwe telefoons uit. Iedereen kent de befaamde Galaxy S-serie, welke vorige maand nog werd uitgebreid met de premium Galaxy S8 en S8+ smartphones. Maar het Samsung Galaxy telefoon assortiment is veel breder. Naast de S-serie voert Samsung de A-serie, de J-serie en de robuuste X-Cover modellen. In dit artikel gaan we verder in op alle nieuwe Samsung telefoons van 2017 en waar ze binnen het Galaxy assortiment geplaatst zijn.


HTC U11 Android telefoon


Ilse Jurriën : 2017-04-29 23:00:00
HTC U 11 mobiele telefoon : Op 16 mei 2017 heeft HTC een persconferentie ingepland waar naar verwachting de nieuwe HTC U 11 wordt geïntroduceerd, als opvolger van de HTC 10. Eerder bespraken we al de premium specs van de HTC U11, waaronder de Edge Sense functionaliteit en de camera. Nu is het nieuwe vlaggenschip toestel van HTC ook in de GeekBench processor benchmark test verschenen en kunnen we met zekerheid stellen dat de HTC U 11 een Snapdragon 835 processor met 4GB RAM aan boord heeft. Dit is dezelfde processor die ook door de Galaxy S8 en Xperia XZ Premium worden gebruikt. Daarnaast wordt de HTC U11 telefoon voorzien van het nieuwe Android 7.1.1 besturingssysteem. Was de Taiwanese fabrikant vroeger nog marktleider op het gebied van Windows Mobile, nu draaien alle HTC mobiele telefoons op het Android besturingssysteem.


Beste goedkope telefoon 2017


Ilse Jurriën : 2017-04-18 09:30:00
Welke goedkope telefoon is het best in 2017? Er worden jaarlijks vele tientallen nieuwe mobiele telefoon modellen geïntroduceerd. Naast de premium modellen worden ook de goedkope telefoons steeds beter. Tot zo'n €250 spreek je van zogenaamde budget modellen. Ondanks de lage prijs krijg je veel waar voor je geld, zo kun je rekenen op het populaire Google Android besturingssysteem en ook Internet en een relatief goede digitale camera mag je voor dit geld verwachten. De moderne toestellen zijn voorzien van een touchscreen display en bieden een gebruiksvriendelijke bediening. Maar wat is nou de beste telefoon in 2017 wanneer je niet veel geld wilt uitgeven? Wij hebben de Top 3 goedkope telefoons van 2017 voor je op rij gezet.


Nieuwe Honor 8 Pro telefoon


Ilse Jurriën : 2017-04-05 22:10:00
Honor 8 Pro Android telefoon : Zoals al werd verwacht is vandaag de Huawei Honor 8 Pro gelanceerd. De Android smartphone werd eerder dit jaar gelanceerd in China onder de naam Honor V9, maar nu komt het toestel ook naar de Benelux. De nieuwe vlaggenschip telefoon is voorzien van een ultra dunne behuizing met in de kern een krachtige octa-core Kirin 960 processor met een gecombineerde kloksnelheid van 2,4Ghz en 1.8Ghz met 6GB RAM. De Honor 8 Pro draait op het Android besturingssysteem in combinatie met de EMUI 5.1 gebruikersinterface. Verder is de nieuwe Honor telefoon voorzien van een 5,7-inch Quad HD display en een 12 megapixel Dual-lens camera. Ondanks de krachtige prestaties gaat de batterij twee dagen mee bij normaal gebruik, dankzij een 4000mAh accu en geavanceerde batterij-besparende functies.


Nieuwe Samsung S8 telefoon op Schiphol


Mark Peters : 2017-04-05 20:25:00
Maak kennis met de nieuwste Samsung telefoon op Schiphol : Vakantiegangers die dit jaar via luchthaven Schiphol afreizen naar de zon krijgen een unieke kans om nog voor vertrek kennis te maken met de allernieuwste mobiele telefoon van Samsung. Het bedrijf heeft in Hall 1 van Schiphol Airport een spectaculaire pop-up bioscoop neergezet. Een muur bekleed met honderd Galaxy S8 toestellen demonstreren de visuele prestaties van de nieuwe Samsung smartphone. Door het briljante infinity scherm lijken de telefoons één geheel te vormen en worden wachtende reizigers vermaakt met een aantrekkelijke video presentatie. Samsung heeft in het verleden vaker een dominante positie weten te bemachtigen op de luchthaven. Zo presenteerde Samsung in 2012 in samenwerking met 'Hollands Nieuwe' haar eerste mobiele telefoon automaat. Het bood reizigers destijds de unieke gelegenheid om op de luchthaven Schiphol een goedkope telefoon te kopen.


Disney mobiele telefoon


Ilse Jurriën : 2017-04-04 15:15:15
Nieuwe Disney telefoon : Disney heeft een nieuwe mobiele telefoon geïntroduceerd, de Disney Mobile DM-01J is ontworpen en geproduceerd door het Japanse NTT Docomo. De Disney telefoon zit vol interessante Disney content, waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Het betreft een Android 6.0 mobiele telefoon met een 5.0-inch touchscreen display, waarop je prachtige Disney films kunt bekijken. Daarnaast is de nieuwe Disney telefoon voorzien van een 13,1 megapixel camera en een 2700 mAh batterij. En je foto's kun je eenvoudig opfleuren met allerlei Disney decoratie, zoals stickers en frames van de tekenfilm figuren. Om deze speciale telefoon te beveiligen is het toestel voorzien van biometrische authenticatie, middels een vingerafdrukscanner.


Samsung S8 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-24 11:10:00
Nieuwe Samsung Galaxy S8 telefoon : Nog vijf dagen te gaan, voordat Samsung eindelijk de langverwachte Galaxy S8 serie zal aankondigen. Elke mogelijke functie lijkt inmiddels breeduit op het internet besproken te zijn. De Samsung S8 telefoons worden beide voorzien van een afgerond display, zoals we ook bij de Edge modellen zien. De S8 krijgt een 5,8-inch display, de grotere S8+ zal over een 6.2-inch display beschikken. Hiermee worden de schermen aanzienlijk groter dan die voor hun voorganger (respectievelijk 5,1" en 5,5"), de uiteindelijke afmetingen van de telefoon zijn echter niet veel groter, doordat Samsung de boven en onder rand aanzienlijk smaller maakt.


Nieuwe Oppo telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-22 15:40:00
Oppo F3 Plus smartphone : Het Chinese Oppo zal morgen haar nieuwe smartphone introduceren. Vandaag staan echter de product pagina's al online. De nieuwe Oppo telefoon is een echte selfie expert, aldus de fabrikant. Voorzien van een 8MP Dual Selfie Camera is de Oppo F3 Plus in staat om 120˚ graden breedbeeld selfies te maken, voor opnames van jezelf én al je vrienden. Aan de achterzijde is een 16MP camera geplaatst met dual tone LED flitser en een lichtsterk diafragma van f/1.7. De Oppo telefoon is voorzien van het Android 6.0 besturingssysteem met de ColorOS 3.0 gebruikersinterface. De F3 Plus beschikt over een 6" display met Full HD resolutie en Gorilla Glass 5 bescherming. De smartphone heeft daarmee een groter display dan de R9 (5,5"), deze Oppo telefoon is ook in Nederland te koop.


Sony Xperia L1 goedkope telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-20 10:54:00
Xperia L1 een goedkope Sony telefoon : Sony bedient met haar smartphone line-up het middensegment en topsegment met haar Xperia XA en XZ serie telefoons. Vanaf vandaag is er ook een goedkope Sony telefoon verkrijgbaar. De Sony Xperia L1 is een Android smartphone met een groot display. Het 5,5" display heeft een HD resolutie en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het toestel heeft een slank design met smalle randen, zodat je een extra groot schermoppervlak behoudt. Bovendien is de Sony L1 zo ontworpen dat je het ronde frame eenvoudig met één hand kunt vasthouden. De Sony goedkope telefoon komt met verschillende slimme functies en helpt de onervaren gebruiker om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de telefoon.


Nokia 5 telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-18 15:40:00
Nokia 5 middensegment telefoon : Op de MWC 2017, die eind vorige maand plaatsvond in Spanje, heeft HMD Global een drietal smartphones uitgebracht voor de Europese markt. Naast het instapmodel, de Nokia 3 en het high-end model, de Nokia 6 is er ook een middensegment telefoon geïntroduceerd, de Nokia 5. Maakte Nokia vroeger nog gebruik van Symbian en Windows Mobile, tegenwoordig zijn de telefoons voorzien van het Google Android besturingssysteem, met alle voordelen van dien. De Nokia 5 telefoon beschikt over een aluminium behuizing en een 5.2-inch HD display met Corning Gorilla Glass bescherming. Ook is de nieuwe Nokia telefoon voorzien van een vingerafdrukscanner, om je telefoon eenvoudig te ontgrendelen middels je vingerafdruk.


Beste telefoon voor het maken van foto's


Ilse Jurriën : 2017-03-16 00:50:00
Beste camera telefoon : De camera is een steeds belangrijker onderdeel geworden van onze smartphone. Niet zo vreemd, gezien het gemak waarmee je foto herinneringen kunt vastleggen. De eerste camera telefoon werd in 2000 geïntroduceerd, de Sharp J-SH04 had een 0,1 megapixel camera, daar kunnen we ons tegenwoordig bijna geen voorstelling meer van maken. De hedendaagse premium smartphones beschikken zonder uitzondering over hoge resolutie camera´s en zijn allemaal in staat om (minimaal) Full HD video´s op te nemen. Steeds meer consumenten nemen de camera functie serieus in oogschouw tijdens het kopen van een nieuwe smartphone. Maar wat is nou de beste telefoon voor het maken van foto's?


Nokia 3310 2017 model


Ilse Jurriën : 2017-03-09 23:00:00
Nokia 3310 (2017) GSM : Op de MWC 2017 die afgelopen maand plaatsvond in het zonnige Barcelona heeft HMD Global de Nokia 3310 nieuw leven ingeblazen. De 17-jaar oude mobiele telefoon is wereldwijd maar liefst 126 miljoen keer over de toonbank gegaan, een aantal die met de grote verscheidenheid aan telefoons van vandaag de dag niet zo snel meer gehaald wordt. De tijd heeft niet stilgestaan, de GSM is een slimme telefoon geworden waar we steeds meer mee kunnen en ons ook steeds afhankelijker van opstellen. Het Nokia 3310 2017 model brengt ons terug in de tijd, waarin we nog geen internet op ons mobieltje hadden en we voldoende hadden aan een belletje of smsje om iemand te bereiken.


BlackBerry Aurora Android telefoon


Ilse Jurriën : 2017-03-09 14:50:00
BlackBerry telefoon met Dual SIM functionaliteit : Anderhalve week geleden introduceerde BlackBerry de nieuwe KeyOne premium smartphone. Vandaag komt hier de BlackBerry Aurora bij. Het is de eerste BlackBerry telefoon met Dual-SIM functionaliteit. Verder is dit BlackBerry 2017 model voorzien van vele entertainment functies en natuurlijke alle privacy en veiligheidsfuncties waar een BlackBerry telefoon bekend om staat. De Aurora draait op het Android 7.0 Nougat OS. Ook is de Aurora voorzien van de BlackBerry Hub, waar al je berichten van e-mails, sms tot Facebook en Whatsapp samen worden gevoegd. De BlackBerry Aurora Dual-SIM 4G LTE telefoon beschikt over een 5,5-inch HD display en een 1,4Ghz quad-core Snapdragon 425 processor 4GB RAM geheugen.


Mobiele telefoons met Android


Mark Peters : 2017-03-06 11:22:00
Nieuwe telefoons met Android van Wiko : Op het Mobile World Congress introduceerde Wiko afgelopen week een reeks nieuwe mobiele telefoons met Android. In Nederland komt de onderstaande selectie van smartphones in 2017 op de markt. Van de WIM-serie met hoogwaardige camera tot de moderne, slanke Upulse en de Sunny MAX met enorm batterijvermogen. Wiko zet de gebruikerservaring centraal en maakt de nieuwste mobiele technologieën toegankelijk. Daarvoor werkt het bedrijf samen met experts in de branche en past hun kennis toe in zijn Android telefoons. Op deze manier biedt Wiko zijn klanten echt waarde, en dat voor een zeer scherpe prijs. Voor de ontwikkeling van WIM werkt Wiko bijvoorbeeld nauw samen met Qualcomm, DxO en Vidhance. Met de WIM-serie neemt Wiko de meest recente camera technologie op in zijn nieuwe mobiele telefoons.






Nikon D7500 review
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera