2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

4K (1)
5G (1)
Accesoires (4)
Acties & Aanbiedingen (7)
Android (1)
Apps (5)
Augmented & Virtual Reality (5)
Awards & Beste producten (1)
Batterijen & Accu's (1)
Corporatie (3)
Digitale camera (1)
Evenementen & Beurzen (1)
Galaxy (17)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (12)
Home entertainment (2)
Industrie nieuws (3)
Innovaties (3)
Limited Edition (2)
Medische gezondheidszorg (1)
Mobiele telefoons (10)
Mobile imaging (2)
Monitoren & Beeldschermen (4)
Nieuwe telefoons (5)
Nieuws (4)
Premium smartphones (8)
Samsung Galaxy S8 (13)
Smart TV (5)
Smartphone abonnement (4)
Smartphone reviews (7)
Smartphones (12)
Smartwatches & Smartwear (1)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (1)
Test video's (1)
Tweedehands & Refurbished (1)


Samsung T5 Solid State Drives


Mark Peters : 2017-08-15 20:50:00
Samsung T5 SSD Drive met 64-laags V-NAND technologie : Samsung Nederland onthult nog voor de IFA haar nieuwste SSD drives. De Samsung T5 SSD serie is gebouwd met 64-laags V-NAND technologie. Daardoor biedt de nieuwe portable SSD toonaangevend snelle transfersnelheden met geavanceerde dataversleuteling. Door het compacte en sterke design heb je waar en wanneer je wilt toegang tot al je waardevolle digitale data. De nieuwe SSD drive van Samsung haalt snelheden tot 540 MB/s en is daarmee tot bijna 5x keer sneller dan traditionele externe harde schijven. Met zijn snelheid is het apparaat een goede aankoopkeuze voor content creators, zakelijke en IT-professionals en consumenten die eenvoudig en snel toegang tot digitale data willen.


Samsung Galaxy smartphones krijgen Eco-label


Mark Peters : 2017-08-12 23:23:23
Samsung smartphones voorzien van groen Eco-label : Samsung heeft voor haar premium Galaxy S8 toestellen een 'gouden' certificering ontvangen van het EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool). EPEAT is een betrouwbaar Amerikaans keurmerk voor consumenten elektronica die producten waardeert op herbruikbaarheid en zuinigheid. Daarnaast beoordeelt de organisatie ook het milieubeleid van de fabrikant. Het keurmerk is in 2003 opgericht en kent drie milieuniveaus: brons, zilver en goud. EPEAT garandeert dat de Galaxy S8 smartphones van Samsung niet alleen zuinig zijn, maar ook aan alle hedendaagse milieueisen voldoen. Het zijn de eerste smartphones ter wereld die deze Eco-certificering hebben ontvangen.


Coldplay live concert in Virtual Reality


Ilse Jurriën : 2017-08-12 10:10:00
Coldplay concert wordt gestreamd via Virtual Reality : De Britse pop- en rockband Coldplay is een samenwerking aangegaan met Samsung, waardoor fans het aankomende live concert van de band in Virtual Reality kunnen volgen. Coldplay is begonnen met haar live tour 'A head Full of Dreams Tour'. Op donderdag 17 augustus is het Virtual Reality concert te volgen vanuit 51 verschillende landen. Het live concert is gratis te volgen, wel heb je hiervoor een Samsung Gear VR nodig en een Samsung VR compatibele smartphone. Het Coldplay concert zal naderhand voor een beperkte tijdsperiode beschikbaar zijn via de Samsung VR service. Wanneer je het VR concert volgt kun je de live band beleven alsof je zelf aanwezig bent en één van de beste plaatsen hebt bemachtigd, wat een unieke ervaring brengt.


Alle feiten van de Note 8 op rij


Ilse Jurriën : 2017-08-11 21:30:00
Galaxy Note 8 details blijven binnenstromen : Het kan je bijna niet zijn ontgaan, de Galaxy Note 8 komt eraan. Samsung heeft op woensdag 23 augustus een pers conferentie ingepland in New York waar het nieuwe vlaggenschip wordt verwacht. Na de problemen met de Note 7 vorig jaar zal de Koreaanse reus er alles aan doen om van de Note 8 een succesnummer te maken. Afgelopen week publiceerde het bedrijf nog een uitgebreid rapport, waarin ze de nieuwe batterij procedure uitleggen. Verschillende aanwijzingen (waaronder een recente foto) tonen dat de nieuwe Note over een 3.300 mAh batterij zal beschikken, in plaats van de ontvlambare 3.500 mAh batterij uit de Note 7. Maar daar blijven de vernieuwingen niet bij, welke functies met je verder van deze premium smartphone verwachten?


Galaxy Note 8 support pagina verschijnt online


Ilse Jurriën : 2017-08-11 09:09:09
Samsung Galaxy Note 8 support pagina online : Nadat gister de Oostenrijkse support page van de Note 8 online werd gezet staat nu ook de Nederlandse support pagina online op de Samsung website. Het Koreaanse bedrijf is duidelijk klaar voor de lancering van haar nieuwe vlaggenschip smartphone. Helaas worden er geen specificaties vermeld op de pagina, wel wordt het model nummer SM-N950F/DS genoemd. Ditzelfde model nummer is eind Juli 2017 goedgekeurd door de FCC (Federal Communications Commission), er wordt algemeen vanuit gegaan dat dit de Galaxy Note 8 betreft.


Nieuwe Samsung clamshell telefoon geïntroduceerd


Ilse Jurriën : 2017-08-04 15:05:00
Samsung Leader 8 premium mobiele telefoon : Hoewel we dit type telefoon design al jaren niet meer hebben gezien heeft Samsung een nieuwe clamshell telefoon geïntroduceerd, ook wel bekend als klaptelefoon of flip-phone. De Samsung Leader 8 (SM-G9298) is voorzien van premium specificaties. Er zijn twee 4.2-inch Super AMOLED displays aanwezig, één aan de voor- en één aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde is tevens een numeriek toetsenbord ingebouwd, net zoals we tien jaar geleden zagen bij de U300. De nieuwe Samsung telefoon heeft een luxueuze uitstraling en een extra stevige aluminium behuizing.


Galaxy Note 8 wordt Samsung's beste smartphone


Ilse Jurriën : 2017-08-03 21:15:00
Specificaties van de Galaxy Note 8 uitgelekt : Het duurt nog bijna drie weken voordat Samsung haar nieuwe high-end smartphone officieel zal introduceren in New York. Desalniettemin lijken alle specs en details al bekend te zijn. Zo verscheen afgelopen week de eerste officiële foto van de Galaxy Note 8. Ook lekte er een handleiding van de camera, waaruit duidelijk valt op te maken dat de Samsung's beste smartphone over een Dual Camera met zoom zal beschikken. Daarmee wordt de Galaxy Note 8 de eerste smartphone van Samsung met een dergelijke camera set-up. Daarnaast lekte er in de tussentijd al veel specificaties. Nu komt daar een volledige lijst met kenmerken bij.


Nieuwe Galaxy Note krijgt zoom camera


Ilse Jurriën : 2017-08-01 09:00:00
Galaxy Note 8 krijgt Dual Camera met optische zoom : Later deze maand zal Samsung haar nieuwe vlaggenschip toestel introduceren. Op 23 augustus staat de lancering van de Galaxy Note 8 gepland. Hoewel dit nog drie weken duurt domineert de phablet nu al het dagelijkse nieuws. Net als bij de Galaxy S8 wordt er hoog ingezet en de gehele industrie kijkt dan ook ongeduldig uit naar de officiële introductie. Er werd al enige tijd vanuit gegaan dat de nieuwe Note de eerste Galaxy smartphone zal worden met een Dual Camera. Daar is nu overtuigend bewijs voor gevonden. Het bedrijf Samsung Electro-Mechanics is verantwoordelijk voor de mobiele camera modules, zij hebben een handleiding opgesteld over hoe de Dual Camera zal werken, deze is op straat beland.


Nieuwe Galaxy Active in premium S8 uitvoering


Mark Peters : 2017-07-29 23:38:00
Samsung gaat nieuwe Galaxy Active smartphone lanceren : Als we de geruchten op het internet moeten geloven komt er dit jaar weer een nieuwe Galaxy Active aan. Deze nieuwe telefoons kenmerken zich door hun robuuste karakter. Collega's van Want (All About Phones) hebben op een Amerikaanse twitter website gedetailleerde renders van de Samsung Galaxy S8 Active ontdekt en deze op hun site gepubliceerd. Ik heb zelf een Galaxy S4 Active meegenomen tijdens een wintersportvakantie en het toestel diverse malen uit mijn handschoenen laten glijden. Ik kan je melden, deze telefoons kunnen tegen een stootje. Maar dat was toen, inmiddels heeft Samsung de Active serie doorontwikkeld en verder verfijnd. Zo is de vormgeving van het toestel aangepast en is de sterke behuizing nu nog steviger uitgevoerd door de inzet van premium materialen.


Nieuwe Samsung smartphones voorzien van verkeersslot


Mark Peters : 2017-07-29 13:40:00
Nieuwste smartphones van Samsung voorzien van slot : Samsung Nederland informeerde ons deze week dat de nieuwste Galaxy telefoons standaard worden voorzien van de In-Traffic Reply app. De gratis smartphone app maakt het mogelijk om tijdens deelname in het verkeer beperkingen op te leggen aan de functionaliteit van je smartphone. Een vindingrijke bijdrage uit de mobiele sector om het aantal verkeersongelukken door gebruik van mobiele telefoons in ons land te verminderen. Naast de nieuwe smartphone app van Samsung zijn er ook nog andere initiatieven. Vodafone meldde een week geleden een soortgelijke dienst te gaan leveren door middel van een klein zendertje welke gekoppeld is aan je telefoon. Deze hardwarematige oplossing is volgens een woordvoerder van Vodafone betrouwbaarder dan een software applicatie.


Note pre-order datum uitgelekt


Mark Peters : 2017-07-29 01:40:00
Australisch persbureau lekt pre-order datum van nieuwe Note : Volgens een online publicatie van BGR heeft een mediabureau van Samsung Australië informatie gelekt over de nieuwe Note, de grootste smartphone in het huidige toestel assortiment van de Koreaanse elektronica fabrikant. De nieuwe Note, die voor het 'Unpacked Event' in New York gepland staat zal op 23 augustus 2017 officieel worden onthult aan de internationale pers. Het persagentschap van Samsung in Australië lekte per ongeluk commerciële informatie over de pre-order datum van de nieuwe Galaxy Note 8. Andere bronnen verdenken het PR bureau ervan dit met opzet te hebben gedaan. Ik heb zelf meer dan 15 jaar ervaring in productlanceringen, dit soort blunders worden nu eenmaal gemaakt in deze branche.


Virtual reality bril helpt politie met onderzoek


Mark Peters : 2017-07-23 01:50:00
Samsung Gear VR als hulpmiddel voor de politie : Uit recent Nederlands onderzoek blijkt dat getuigenverklaringen bij een politieonderzoek betrouwbaarder zijn wanneer een virtual reality bril wordt toegepast. Getuigen die met een virtual reality bril teruggaan naar de plaats delict kunnen zich beter herinneren wat er precies is gebeurd. Deze getuigenverklaringen zijn doorgaans van betere kwaliteit dan in situaties waar de getuige intensief moet terugdenken aan de locatie waar het voorval heeft plaatsgevonden. Anderzijds is het minder confronterend dan wanneer de getuige werkelijk wordt meegenomen naar de fysieke locatie waar het misdrijf heeft plaatsgevonden. Voor het onderzoek is gebruik gemaakt van de Samsung Gear VR.


Samsung helpt onderwijs met de digitale hulpmiddelen


Mark Peters : 2017-07-20 10:13:00
Samsung Smart Education Hub programma in Nederland : Samsung opent nieuwe Smart Education Hub bij Biezonderwijs in Tilburg. Biezonderwijs is een stichting voor speciaal onderwijs voor leerlingen tussen 4 tot 20 jaar voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat. De Education Hub van Samsung bestaat onder meer uit het Smart Teachers component waarin bestuurders en leraren een intensieve onderwijstraining krijgen. Ook worden er lesprogramma’s ontwikkeld, waarin digitale leermiddelen van Samsung een belangrijke rol gaan spelen. Samsung heeft inmiddels zes Smart Education Hubs in ons land gerealiseerd onder het motto 'slimmer leren, slimmer lesgeven en slimmer delen'. Iedere Smart Education Hub is opgebouwd uit drie onderdelen: Smart Classrooms, Smart Teachers en Smart Sharing.


Samsung opent reparatie & servicecenter in Amsterdam


Mark Peters : 2017-07-16 17:50:00
Samsung service center voor reparaties en advies : Samsung Nederland heeft onlangs de deuren geopend van een eigen servicecenter in Amsterdam. In het servicecenter in Amsterdam kun je terecht voor allerlei reparaties, persoonlijk advies over bijvoorbeeld het instellen van je mobiele telefoon of het maken van noodzakelijke back-ups en je vragen over smartphones, tablets en accessoires. Ook zijn de allernieuwste telefoon accessoires te koop in het service center van Samsung. Met het nieuwe service center legt Samsung de nadruk op het bieden van de beste ervaring. Het fraai vormgegeven gebouw, gelegene in de wijk Mosveld in Amsterdam-Noord is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.


Galaxy S8 mini wordt krachtig compact model


Ilse Jurriën : 2017-07-04 20:50:00
Samsung Galaxy S8 mini Android smartphone : Diverse bronnen melden dat er een Galaxy S8 mini aan zit te komen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een compacte variant van de populaire Galaxy S8. De Chinese website ITHome heeft een foto op internet geplaatst, ook worden er krachtige specificaties genoemd. Hoewel het bij geruchten altijd de vraag is hoeveel er van waar is, moet er ditmaal toch wel bij vermeld worden dat er al geen mini variant van de Galaxy S is verschenen sinds de S5 en dat is inmiddels drie jaar geleden. Het blijft dan ook zeer de vraag in hoeverre deze S8 mini er ooit zal komen. Er zijn ook nog geen benchmark testen of certificatie aanwijzingen die deze richting in wijzen. Voorlopig wachten we ook nog op de Galaxy Note 8, de Galaxy C10 en ook de Galaxy X1 hangt nog ergens in de lucht.


Samsung introduceert Galaxy Note Fan Edition


Ilse Jurriën : 2017-07-03 15:35:00
Samsung Galaxy Note FE smartphone : Het was al enige tijd bekend dat Samsung haar refurbished Galaxy Note 7 opnieuw in de markt zou zetten. Na de batterij-problemen afgelopen jaar is de smartphone herzien en omgedoopt tot Samsung Galaxy Note Fan Edition (Galaxy Note FE). De phablet is voorzien van een nieuwe 3200 mAh batterij, deze heeft de nieuwe, strikte test procedure van Samsung succesvol doorstaan. Ook wordt de Galaxy Note Fan Edition voorzien van dezelfde software als de Galaxy S8 smartphones, wat tevens inhoudt dat de Note over de Bixby assistent beschikt. Vanaf eind deze week zal de Samsung Galaxy Note Fan Edition in Zuid Korea te verkrijgen zijn, op een later stadium zal de telefoon ook in enkele andere landen te koop zijn.


Premium Galaxy S8 in violet paarse kleur


Ilse Jurriën : 2017-07-01 19:48:00
Samsung Galaxy S8 in de kleur Anemone Purple : Op de MWC Shanghai heeft Samsung de Galaxy S8+ uitgebracht in de zomerse kleuren Coral Blue en Rose Pink. Daarmee komt de teller op zes kleurvarianten te staan; roze, blauw, zwart, grijs, zilver en goud. Exact de kleuren die ook genoemd werden vóór 29 maart 2017, de datum dat de S8 officieel geïntroduceerd werd. Er ontbreekt nu echter nog één kleur en dat is Violet. Halverwege maart is de S8 al verschillende keren opgedoken in deze mooie paarse kleur, maar tot op heden blijft de introductie uit. Het is dan ook een opvallende en tevens unieke kleur die we nog niet eerder hebben gezien bij een Galaxy telefoon. Wij hebben zojuist een nieuwe Galaxy S8 foto ontdekt, je raadt het al, in de kleur paars. De prachtige paarse anemoon in de display toont dat het hier niet zomaar om een kleurvervalsing gaat.


Beste Galaxy telefoon verkrijgbaar in roze


Ilse Jurriën : 2017-07-01 13:55:00
Beste Samsung Galaxy telefoon nu leverbaar in Rose Pink : Vorige week rapporteerden we nog over de Galaxy S8 modellen, waarvoor Samsung de nieuwe kleurvariant Coral Blue heeft geïntroduceerd. De beste Galaxy telefoon is nu ook in de kleur roze uitgebracht. Met de toevoeging van de Rose Pink editie is de S8+ in een zestal kleuren te verkrijgen; roze, blauw, zwart, grijs, zilver en goud. De enige kleurstelling die nu nog ontbreekt is Violet, hoewel de officiële introductie nog uit blijft zijn hier al wel verschillende pers foto's van verschenen. Samsung heeft wel aangekondigd dat de Rose Pink editie niet in alle landen zal verschijnen. In eerste instantie zullen thuisland Zuid-Korea en Taiwan van deze stijlvolle Galaxy telefoon worden voorzien.


Samsung's beste smartphone leverbaar in Coral Blue


Mark Peters : 2017-06-27 22:05:00
Samsung Galaxy S8 telefoon verkrijgbaar in blauwe kleur : Samsung's beste smartphone, de Galaxy S8, is vanaf vandaag ook in een blauwe kleurvariant te koop zo meldt het Nederlandse hoofdkantoor. De Galaxy S8 Coral Blue kleurvariant verscheen een paar weken geleden al in het nieuws, maar was toen nog niet officieel door Samsung Nederland aangekondigd. De nieuwe Coral Blue (koraal blauw) uitvoering van Samsung's beste Galaxy telefoon ooit, past goed bij de zomer, waar opvallende en veelal stralende kleuren de boventoon voeren. De licht blauwe telefoon zal voornamelijk in de smaak vallen bij vouwen, de frisse kleur laat zich goed combineren met de zomertinten van 2017. De Galaxy Coral Blue variant is beschikbaar voor de S8 en de S8+.


Gratis Galaxy tablet bij aankoop van Samsung QLED TV


Mark Peters : 2017-06-26 23:58:00
Samsung QLED TV kopen met gratis Galaxy Tab tablet : Heb je de afgelopen maanden het nieuws omtrent de nieuwe QLED televisies van Samsung gevolgd? Ben je geïnteresseerd geraakt in de hoge beeldkwaliteit met 100% kleurvolume waar de fabrikant ons de laatste weken me om de oren heeft geslagen? Samsung doet er nog een schepje bovenop de feestvreugde en geeft consumenten die komende maand een QLED TV kopen een Galaxy tablet cadeau. Als je tussen 5 juni 2017 en 30 juli 2017 een QLED of Premium UHD TV bij een van geautoriseerde Samsung verkooppunten koopt ontvang een Samsung Galaxy Tab S2 of Galaxy Tab A met tot €250 Pathé Thuis-tegoed of ontvang tot €500 retour. Let op, deze actie van Samsung beperkt zich tot een beperkte selectie QLED TV modellen.


Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera