LG G6 review Samsung Galaxy S8 test iPhone 8 Samsung Galaxy Note 8 Nintendo Switch review Umidigi smartphone review
LG G6 review Samsung Galaxy S8 test iPhone 8 Samsung Galaxy Note 8 Nintendo Switch review Umidigi smartphone review
  2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Dennis Hissink : 29 september 2010 - 00:11 CET

Ricoh G700SE


Digital Camera Review Test Appareil Photo Numerique Prueba camara digital Digitale Camera Test Dijital Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera
RicohRicoh G700SE Bluetooth digitale camera : Ricoh introduceert de nieuwe Ricoh G700SE water- en stofbestendige digitale camera. Behalve draadloze datacommunicatie van de Ricoh G700SE, ondersteunt deze camera tevens GPS functies en laser- en barcodeleesfuncties. De Ricoh G700SE is een nieuwe uitvoering van de G700 digitale camera die in 2010 werd geïntroduceerd en heeft standaardfuncties voor draadloze LAN en Bluetooth en ondersteund daarbij het gebruik van laser/barcodeleesfuncties middels diverse opties. Behalve de mogelijkheid voor draadloze dataoverdracht naar externe apparatuur, kunt u tevens door een interne elektronische kompas uitgeruste GPS units (optie) te installeren, informatie voor de positie en richting toevoegen.

Ricoh G700SE

Ricoh G700SE ondersteunt barcodelezer
Door de laser/barcodelezer (optie) te installeren kunt u snel ééndimensionale (lineaire) barcodes scannen. Deze functies en opties maken de Ricoh G700SE een krachtig instrument voor een scala aan gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld voor onderhoud van faciliteiten (Electra, gas, water, wegen, etc.), crisismanagement en andere werkzaamheden van bestuur, politie, brandweer; fotomanagement in ziekenhuizen: productiemanagement in fabrieken; en magazijnbeheer in bijvoorbeeld de transportindustrie.

GPS data ontvangen met Ricoh G700SE camera
De behuizing van de Ricoh G700SE camera heeft een interne Bluetooth Ver.2.1+EDR functie. Dankzij de mogelijkheid tot hoge-snelheid datacommunicatie met een groot aantal Bluetooth compatibele apparaten, kan de G700SE positiedata van nauwkeurige GPS apparatuur ontvangen, beelddata naar pc's en smartphones versturen, etc. De behuizing van de camera heeft een interne LAN (802.11b/g)-functie. Deze functie ondersteunt de WPS toetsverbinding voor eenvoudige LAN verbindingsinstellingen. De Ricoh G700SE kan tevens beelden versturen via draadloze LAN tijdens ontvangst van GPS data van Bluetooth compatibele externe GPS apparatuur.

Ricoh G700SE camera

Ricoh G700SE camera beelddata opwaarderen met positie informatie
De Ricoh G700SE is geschikt voor de GP-1 (optie) GPS unit die direct met de behuizing van de camera kan worden verbonden. Door de Ricoh GP-1 te verbinden, kunt u positie-informatie toevoegen aan de beelddata van foto's die u heeft gemaakt. En aangezien er een elektronische kompasfunctie is, kunt u tevens informatie opnemen over de richting waarin de foto werd gemaakt. Ook is er een GPS logboekfunctie waarmee de beweging van de camera kan worden bijgehouden. Met het bijgeleverde gereedschap kan de GP-1 gemakkelijk aan de behuizing van de camera worden bevestigd. Met de GP-1 bevestigd voldoet de Ricoh G700SE aan de IP64 stof- en water bestendigheid standaarden en schok bestendigheid bij een val van 1,2 meter.

Ricoh G700SE digitale Bluetooth camera
Met de Ricoh G700SE kan de BR-1 barcodelezer (optie) voor het lezen van ééndimensionale barcodes worden gebruikt. Deze lezer scant de barcodes met een laserstraal en daarom is het leestempo uitermate hoog en kan het zelfs in donkere ruimtes gemakkelijk gebruikt worden. Met het bijgeleverde gereedschap kan de BR-1 gemakkelijk aan de behuizing van de camera worden bevestigd. Met de BR-1 bevestigd voldoet de Ricoh G700SE aan de IP64 stof- en water bestendigheid standaarden en schok bestendigheid bij een val van 1,5 meter.

Ricoh G700SE digital camera

Waterbestendige Ricoh G700SE digitale camera
Het compacte formaat van 118,8 mm (B) x 71,0 mm (H) x 41,0 mm (D) en het lichte gewicht van slechts 286 gram, maken de Ricoh G700SE aanzienlijk kleiner en lichter dan het voorafgaande model Caplio 500SE. (Caplio 500SE: formaat van behuizing 133,0 mm (B) x 78, 5 mm (D) x 74,0 mm (H); gewicht van huis 430 gram). De Ricoh G700SE is uitermate functioneel, presterend en gemakkelijk in gebruik dankzij functies en mogelijkheden als water-, stof-, en schok bestendigheid. Ook is het bestendig tegen chemische middelen; veiligheidsfuncties als een wachtwoord beschermde cameravergrendeling en ondersteuning voor SD WORM ("write-once read-multiple)-kaarten; één- en tweedimensionale barcode-herkenning met het camerahuis zelf; camera-memofunctie voor het toevoegen van informatie (audio, tekst, etc.) aan de beelddata; flitser met een maximaal bereik van 10 meter; 28 t/m 140 mm groothoek-zoomlens; keuzeknop met CALS-functie en nog veel en veel meer.

Ricoh G700SE review
Zodra wij een Ricoh G700SE test camera ontvangen zullen wij deze nieuwe digitale compactcamera onderwerpen aan een uitgebreide Ricoh G700SE review, gevolgd door een hoge resolutie fotogalerij.
   Ricoh G700SE
   Ricoh camera’s
   Ricoh CX4
   Volgende  Ricoh GR lens A12
   Vorige  Sigma SD1
   Nieuws per merk:Ricoh
   Nieuws per categorie:Nieuwe digitale cameras
   Nieuws per merk en categorie:Ricoh Nieuwe digitale cameras


Android smartphone
Laatste Ricoh Nieuwe digitale cameras
Ricoh WG-20 waterdichte digitale camera
Ricoh CX6
Ricoh G700SE
Ricoh CX4
Ricoh GXR camerasysteem
Nieuwe Ricoh systeem camera
Ricoh GR3
Ricoh CX1
Ricoh R10
Ricoh G600
 
Laatste nieuws
Nokia zet nieuwe trend met bothie smartphone
Seagate Game Drives voor Xbox en PlayStation
Nieuwe Nokia 8 telefoon
Apple TV met 60-inch OLED scherm
Attractieparken in Nederland populair bij de toerist
Samsung T5 Solid State Drives
Nikon D7500 benoemd tot beste DSLR camera 2017-2018
Apple iPhone verslagen door Huawei
Nieuwe Huawei Mate 10 premium smartphone in beeld
Canon DSLR camera's en lenzen bekroond
Lenovo Mirage VR headset
Simpel Eurodeals sim-only actie
Recensie: Bengeltjes Speeldorp in Hengelo
Apple nieuws: Apple CEO krijgt ervaren rechterhand
Kijkshop start crowdfunding actie voor Tone platform
   
  Abonnement Accessoires Android Beste camera's Beste smartphones Camera Geruchten Galaxy S8 iPhone KPN T-Mobile   CES CeBIT IFA Photokina PMA